Araç Kiralama Şartları

Araç Kiralama Şartları

Araç Kiralama Şartları Nelerdir? | Besa Araç Kiralama

“Araç kiralama şartları nelerdir?” konusu kiralık araç ihtiyacı olan herkesin merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Bunun en temelde nedeni ise herkes araçları kolaylıkla kiralayamamaktadır. Bu nedenle bu çerçevede kurumlar en doğru ve en uygun şartları ortaya koyarak kişileri güvence altına almaktadır. Besa Rent A Car kurumsal araç kiralama, Ankara filo kiralama veya ister ekonomik ister lüks araç kiralama noktasında en uygun fırsatları müşterileri ile buluşturarak konforlu sürüş deneyimini tüm müşterileri ile paylaşmaktadır. Bu noktada elbette Besa gerek müşterisini gerek sürüş deneyimlerini güvence altına almak adına araç kiralama şartları ile güven dolu bir atmosferi de müşterilerine sunmaktadır. Kaliteli ve güvenli yolculuğun adresi olan Besa’ müşterileri ile konforu, memnuniyeti ve kesintisiz yolculukları yıllardır paylaşmaktadır.

Araç Kiralama Koşulları Nelerdir?

Planlanan yolculuklar için konfor her zaman ideal olanıdır. Bu anlamda yolculuğun rahat geçmesi ve zaman tasarrufu elbette kişisel araçlarla sağlanmaktadır. Bu noktada kiralama yaparak çok daha avantajlı fırsatlar elde edilirken kilometre hesabı yapmaksızın kesintisiz yolculuklar sağlanabilir. Bu bağlamda elbette firmalar bir takım ön koşullar ortaya koyarak çok daha güvenli bir yolculuğun temeli atılmaktadır. Örneğin lüks otomobiller ile ekonomik grup otomobillerde farklı yaş sınırları bulunabilmektedir. Otomatik veya manuel araçlarda da durum değişiklik gösterebilmektedir. Sürücüler ehliyet alır almaz araç kullanmak bu anlamda kiralama yapmak isteyebilirler. Ancak kiralama firmaları müşterilerinin güvenliğini öncelik alarak kimi zaman minimum 2 veya 3 yıl sürüş deneyimi talep etmektedir. Araba kiralama şartları firmadan firmaya farklılık gösterebilir. Bu nedenle kiralama planından önce kiralama yapacağınız firma ile iletişime geçerek araba kiralamak için şartlar hakkında bilgi almak en doğru adım olacaktır. Bu bağlamda ehliyet yaşı ve sürücülerin yaşı da araba kiralama koşulları arasında önemli bir yer tutmaktadır. Genel itibari ile minimum ehliyet yaşı 2 olmaktadır. Otomobil grubuna göre araç kiralamak için gerekli şartlar değişkenlik gösterebilir.

Herkes Araba Kiralayabilir Mi?

Oto kiralama şartları pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Kimi zaman iş seyahatlerinde kimi zaman bireysel kullanımlar ile yapılan farklı nedenlerle olan ziyaret veya yolculuklarda araç kullanımı oldukça büyük avantajlar sağlamaktadır. Örneğin ulaşılması gereken noktaya çok daha kısa sürede ulaşılırken diğer taraftan toplu ulaşımların verdiği yorgunluk ve zaman kaybetme durumu ortadan kalkmaktadır. Özellikle kalabalık yolculukların en ideal seçimi elbette araçlar olmaktadır. Diğer taraftan kiralamanın verdiği avantajlar arasında araçların tüm diğer masraflarında muaf yalnızca anahtarınızı teslim alarak belirlediğiniz tarihler arasında kullanım sağlamak yine bir avantaj olarak müşterilere sunulmaktadır. Elbette bu avantajların kalite ve güven noktasında ödün vermeden işleyebilmesi ise birtakım araç kiralama için şartlardan geçmektedir. Kiralık oto seçiminizde güven temelli ve müşteri memnuniyeti esaslı olan Ankara Besa Rent  a Car ile mutlulukla tamamlanan yolculukları deneyimleyin!

1 Yıllık Ehliyette Araç Kiralanır Mı?

Sıklıkla sorulan bu sorunun yanıtı birçok kiralama firmasında olduğu gibi minimum 2 yaşında ehliyet ile kiralama yapılacağı yönündedir. Besa araç kiralama ile ihtiyacınıza yönelik araçlar sizlerle!

Araç Kiralamada Ek Sürücü Şartları Nelerdir?


Tıpkı ilk sürücüde olduğu gibi seçimi sağlanan araca yönelik olarak 2. sürücü de aynı koşulları yerine getirmelidir. Diğer taraftan kiralaması yapılan araç kiralayan sürücü haricinde kullanılmamalıdır. Olası bir ek sürücü durumunda mutlaka bu bilgiler firma ile paylaşılarak sözleşmeler güvence altına alınmalıdır. Tüm bunların yanı sıra, kiralama süresi, teslim alım ve geri teslim etme, yaş durumları, hasar, trafik cezası veya yakıt durumu gibi sözleşme detayları, rezervasyon veya detaylı bilgiler için BESA Ankara Rent A Car sizlerle!

Whatsapp Telefon